VELİYE YÖNELİK ÇALIŞMALAR

Bireysel Görüşmeler

Rehberlik çalışmalarının sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi için veli iş birliğini önemsiyoruz. Öğrencilerin gelişimsel süreçlerini, sosyal, duygusal, bilişsel ve akademik performanslarını etkileyebilecek durumları toplantılarında görüşüyor ve gerekli bilgileri paylaşıyoruz. Velilerin rehber öğretmene bilgi vermesi, rehber öğretmenin öğrencilerine en uygun desteği verebilmesi açısından ayrıca önem taşıyor.

1. Veliyi tanıma çalışmaları
    2. Anne-baba danışmanlık çalışmaları
    3. Konferans ve grup çalışmaları
    4. Okul Aile Birliği ile işbirliği

Sunumlar, Seminerler

Öğrencilerin içinde bulundukları bu dönemi ve sınav sürecini daha yakından takip edebilmeleri, konu hakkında bilgi sahibi olabilmeleri için velilerimizi bu yönüyle destekleyici çalışmalar yapıyoruz.

• Ortaöğretimden Üniversiteye Geçiş Sistemi
    • Ergenlik Dönemi